Tim Draper pyrkii riskipääomaliiketoimintaan „DeFi“ Bitcoinin avulla

Tim Draper on edelleen nousussa DeFi: ssä ja Bitcoinissa, mutta mielestä sääntely ei ole saavuttanut tekniikkaa. Kaksi vuotta sitten riskipääomasijoittaja ja Bitcoin-sijoittaja Tim Draper totesi julkisesti, että Bitcoin osuu 250 000 dollariin vuoteen 2022 mennessä.

Silti, kun Bitcoin edelleen kiinnostaa sijoittajia, Draper paljasti Cointelegraphille haastattelun aikana, että 250 000 dollarin hintaennuste on saattanut olla konservatiivinen „Luulen, että se varmasti osuu siihen. Mutta monet ihmiset ajattelevat, että 250 000 dollaria oli hieman liian konservatiivinen. “

Draper keskusteli myös COVID-19-pandemian vaikutuksesta lohkoketjuun ja totesi, että tokenisaatiolla on tärkeä rooli maailmanlaajuiseen merenkulkuun ja kiinteistöihin liittyvien ongelmien ratkaisemisessa. Lisäksi Draper jakoi ajatuksiaan hajautetusta rahoituksesta eli DeFi: stä sanoen, että hän haluaa „DeFi: n“ pääomasijoittajaliiketoimintaa „eteenpäin. Koko haastattelu on nähtävissä Cointelegraphin YouTube-kanavalla.

Cointelegraph: Mitä mieltä olet siitä, kuinka COVID-19-pandemia vaikuttaa estoketjutilaan?

Tim Draper: Pandemian jälkeen on tapahtunut pari asiaa. Jotkut sanovat, että on lyhentynyt aika ottaa käyttöön uutta tekniikkaa. Ihmiset ovat jumissa paikoillaan ja he sanovat: „Joo, miksi en yritä nähdä, millainen VR on etälääketieteen tai etäopetuksen kannalta?“ Jotkut asiat, joita olemme tukeneet ajan myötä, ovat saaneet paljon huomiota pandemian aikana, koska ihmiset eivät ole pystyneet poistumaan kodeistaan.

Toinen asia, joka on tapahtunut, oli se, että kun Yhdysvaltain hallitus painoi 13 biljoonaa dollaria, se laimennti dollaria välittömästi 20 tai 30%. Se oli todellinen shokki järjestelmälle. Sitten ihmiset sanoivat: „No, odota, minne laitan rahani? Laitanko sen kultaan vai asetan sen Bitcoiniin, missä se on suuri arvonlisäys? “ Monet ihmiset ovat sanoneet haluavansa siirtää rahansa Bitcoiniin.

Toinen asia on, että miljoonat ihmiset kuolevat tähän pandemiaan. Mutta 135 miljoonaa ihmistä kuolee nälkään hallituksen reaktion vuoksi pandemiaan. Hallituksen sulkemiset ovat sulkeneet eri toimitusketjut ympäri maailmaa. Tämän seurauksena ihmiset nälkää.

Mutta aina kun on kriisi, on loistava tilaisuus tehdä jotain erikoista. Esimerkiksi finanssikriisin aikana Satoshi Nakamoto keksi Bitcoinin. Ja luulen, että kun pystymme asettamaan enemmän rajoituksia ja enemmän kirjanpitojärjestelmiä lohkoketjun ympärille, pystymme käyttämään Bitcoinia vaihdettavasti dollarien kanssa.

CT: Tällä hetkellä maailma on keskellä kriisiä. Mikä tekninen läpimurto auttaa ihmiskuntaa tulemaan vahvemmaksi toisesta päästä?

TD: Tokenisaatio etenee. Näemme sen kiinteistöissä, maailmanlaajuisessa merenkulussa ja kaikessa, missä arvoesineitä on siirrettävä osapuolten välillä.

Nyt nämä tuotteet voidaan siirtää Internetin kautta, mikä on niin hyödyllistä teollisuudelle, kuten kiinteistö ja globaali merenkulku. Kiinteistöjen osalta voit ostaa palan talostani tai merkitä kiinteistöni ja omistaa palan kiinteistöä tarvitsematta ostaa koko juttua.

Tokenisaatio ja lähetys on myös loistava tapa ihmisille omistaa kontteja seuraamaan koko Iotia. Luulen, että näemme poikkeuksellisia läpimurtoja merenkulussa ja myös kaikenlaisissa logistisissa käyttötapauksissa.

CT: Toinen asia, jonka olemme nähneet, on DeFin nousu. Luuletko, että DeFi on vain kupla tai ajaa tämä todella adoptiota?

TD: Luulen, että DeFin täytyi tapahtua. Ihmiset ovat istuneet Bitcoinissaan tai muissa kryptovaluutoissa vain katsellessaan arvostavansa arvoa sen sijaan, että rahat otettaisiin käyttöön. Mutta haluat rahasi jatkuvasti käyttöön.

Haluan viime kädessä „DeFi“ -pääomasijoitustoiminnan, jossa kerään rahaston vain Bitcoinissa, sijoitan sen vain Bitcoiniin ja yrittäjät maksavat työntekijöilleen ja toimittajilleen kaikki Bitcoinissa. Sitten kaiken kirjanpidon kyseisen järjestelmän kautta pitäisi olla lohkoketjussa.

Suhteeni yrittäjään ja suhde sijoittajiini voivat kaikki olla älykkäässä sopimuksessa, joten jos on suuri voittaja, se voidaan jakaa moniin erilaisiin Bitcoin-lompakkoihin. Luulen, että näin tapahtuu lopulta, mutta kirjanpitoa ei tällä hetkellä ole perustettu. Näemme nyt varhaiset DeFi-käyttötapaukset, mutta pidemmällä aikavälillä kaikki kirjanpito, verot, koko asia tehdään Bitcoinilla.

Kaikesta DeFi: stä tulee sitten silta „ReFi“ -sivustolle, jossa se on vähittäiskauppaa, ja käytämme tätä tärkeimpänä valuuttana kaikissa ostoksissamme. Siitä tulee vain osa maailmantaloutta. Luulen, että tämä sisältää Bitcoinin sekä neljä tai viisi muuta kryptovaluuttaa.

Uskon lopulta, että fiat-valuutat häviävät hitaasti. Ja luulen, että hallitukset, jotka sanovat: „Voi, teen keskitetyn kryptovaluutan, joka on sidottu maani valuutaan“, joka rikkoo puolet tarkoituksesta. Puolet tarkoituksesta on, että valuuttasi ei ole sidottu johonkin poliittiseen voimaan.

Et voi täyttää velkoja, etkä voi toimia samalla tavalla kuin Argentiina on ollut 100 vuotta. Sinun on toimittava oikeudenmukaisesti kaikkialla. Se on kauneus siitä, mitä meillä on kryptovaluutassa, jota hallituksilla ei ole fiat-valuutalla.

CT: Ja pidätkö edelleen ennustettasi siitä, että Bitcoin osuu 250 000 dollariin vuoteen 2022 mennessä?

TD: Kyllä, Bitcoin nousee 250 000 dollariin vuoteen 2022 mennessä tai vuoden 2023 alkuun. Tämä 250 000 dollaria perustuu todellakin valuutan 5 prosentin markkinaosuuteen.

Mielestäni se on helposti saavutettavissa, varsinkin kun useammat naiset alkavat käyttää Bitcoinia, koska he hallitsevat 80% vähittäiskaupan menoista. On todella mielenkiintoista, että aiemmin oli yksi viidestätoista Bitcoin-lompakosta, joita naiset pitivät, ja nyt se etenee. Kun naiset alkavat käyttää näitä lompakoita, he ymmärtävät, että tämä on paljon helpompaa.

Muutin niin paljon rahaa kuin tunsin oikeudenmukaisen Bitcoiniin. Joten kyllä, luulen, että se varmasti osuu siihen, mutta monet ihmiset ajattelevat, että se oli hieman liian konservatiivinen.