Voiko Bitcoin hyötyä edelleen Goldman Sachsin dollarin korotusta koskevasta varoituksesta

Tunnettu sijoituspankki Goldman Sachs on varoittanut Yhdysvaltain dollarin laskusta. Hyötyykö tämä Bitcoinille?

Eilen Goldman Sachs varoitti, että Yhdysvaltain dollari on vakava riski menettää asemansa maailman varantovaluuttana. Tämä johtuu Yhdysvaltojen inflaatiosta johtuvista kasvavista huolenaiheista. Johtaako tämä Bitcoin Evolution hintojen nousuun lähitulevaisuudessa?

Dollarin hallinnan heikkeneminen on lähellä: Goldman Sachs

Kuten Bloombergin artikkelissa , yhdysvaltalainen sijoituspankkilauma Goldman Sachs on raportissaan antanut karkean varoituksen Yhdysvaltain dollarista. Se totesi, että vihreäkierros on vaarassa menettää asemansa maailman varantovaluuttana.

Tämä on suora seuraus liittovaltion keskuspankin pyrkimyksistä „pelastaa pandemian vaurioittama Yhdysvaltain talous“ peräkkäisillä verokannustimilla, raportti sanoi.

Kun FED: n taseessa on jo suoritettu ‚3 biljoonaa dollarin kierrosta‘ ja kongressi suosii uutta ’stimuloivaa siirtoa‘, dollari voi suudella hyvästit valuuttamarkkinoiden hallitsevaisuuteensa.

Ei mahdollisuus, mutta Gold’s Rally sanoo kaiken

Goldman Sachs uskoo kuitenkin, että yllä oleva ei ole välttämätön mahdollisuus. Varoitus heijastaa silti sijoittajien tunteita, jotka ovat hypänneet markkinoita käteisestä kultaan.

Bitcoin laskee 9000 dollaria, kun globaalit markkinat pelaavat: Viikoittainen salaustekniikan päivitys
„Kulta on viimeisen keinon valuutta, etenkin nykyisen kaltaisessa ympäristössä, jossa hallitukset purkavat fiat-valuuttaansa ja ajavat reaalikorot kaikkien aikojen alhaisimpaan hintaan“, kirjoitti Goldmanin strategiat mukaan lukien Jeffrey Currie. He sanoivat , että nyt on olemassa todellisia huolenaiheita Yhdysvaltain dollarin varantovaluutan pitkäikäisyydestä.

Keltaisen metallin ennätysmääräinen ralli lähes 2000 dollaria / unssi -merkkiin puhuu asioita maailman kollektiivisen taloudellisen tilanteen surkeasta tilasta.

Onko Bitcoinista hyötyä edelleen?
Kuten raportoitu by CryptoPotato , sijoittajat ovat olleet seuraavat QE liikkuu tekemät useat hallitukset.

Ennustaen jatkuvaa rahatulostusta ja lisääntynyttä taloudellista epävarmuutta he ovat jo asettaneet askeleen Bitcoin- ja kultamarkkinoille. BTC-hinta nousi lähes 15 prosenttia viimeisen 24 tunnin aikana.

Messarin Eric Turnerin mukaan kannattavat DeFi-sijoittajat saattavat myös nostaa Bitcoin-hintoja korkeammalle hyödyntämällä ’sadonviljelyn voittoja‘ ostaakseen lisää BTC: tä. Mutta näkevätkö ylin kriptovaluutta lisää voittoja?

Kyllä, kuten Capriolen digitaalisen omaisuudenhoitaja Charles Edwards on. Bitcoinin energiaarvoteorian kannattaja katsoo, että tämä viimeisin ralli on vakaa, koska se tapahtui korrelaatiossa kullan eikä varantojen kanssa.

Tämä on vasta alku ja siellä on vielä lisää tulossa.

Lisäksi suosittu Twitter-pohjainen salauskauppias ja markkina-analyytikko sanoi, että tekninen asetus on kypsä Bitcoinin hinnan ampumiseen kohti 18 000 dollarin tasoa.

Piippauksessa „Ethereum, Jack“ sanoi:

BTC antaa puhtain katkaisun uudelleentestin asennuksen, jonka olen nähnyt erittäin kauan, kun taas jokainen korjaava aalto 4K: n jälkeen on ollut pystysuora uudelleenkertyminen